Daikin a testat purificatoarele de aer și rezultatele au fost atât de copleșitoare și convingătoare încât trebuie raportate urgent! Astăzi suntem încântați să anunțăm că testele efectuate de renumitul laborator francez Institut Pasteur de Lille confirmă faptul că purificatoarele noastre de aer sunt 99% eficiente în protecția respiratorie. Și viruși precum coronavirusul și gripa comună mor!

Daikin își vede misiunea ca oferind soluții inovatoare și vinde purificatoare de aer de peste 45 de ani. Aceste purificatoare de aer s-au dovedit demult eficiente împotriva poluării aerului, precum și a polenului sezonier și a virușilor.

Pentru a-și valida cererea de tehnologie, Daikin a încredințat laboratorului francez Institut Pasteur de Lille să testeze gama sa de purificatoare de aer. Modelele Daikin sunt acum dovedite oficial că ucid peste 99% din coronavirus.

Eficacitatea purificatoarelor de aer Daikin se realizează prin combinația unui filtru de captare a virusului de înaltă eficiență, urmat de expunerea intensă la tehnologia patentată Daikin Flash Streamer, care elimină virusul.https://www.daikin-ce.com/en_us/press-releases/2021/institut-pasteur-de-lille-evaluated-the-effectiveness-of-daikins-air-purifiers-against-respiratory-viruses.html

Vrei un astfel de purificator acasă?
Avi Clima

MD-2023, Chișinău, st. Uzinelor, 88

📩[email protected]

📲tel: 068 100 101

☎️ 0(22)101-101